YOGAVAKANTIE IN FRANKRIJK

onder leiding van Maartje en Trude


24 tot 30 juni 2015 in (01680) LHUIS, Rue du Gollet 149, HAMEAU LE GOLET

Het was weer een heerlijke yogavakantie! Wellicht gaan we volgend jaar weer!

Houd deze website in de gaten! Of mail naar trudematlaveer@gmail.com


Ruimte en vrijheid, vriendschap, yoga, meditatie, wandelingen, zwemmen, picknicks, bezoek aan een markt, vrije tijd en meer... in de prachtige natuur van de voor-Alpen.


Ben Brouwer en Maartje van Luipen wonen al 10 jaar in Frankrijk, 100 km ten zuiden van Genève. Zij zijn daar helemaal ingeburgerd. Vaak brandt s'avonds de houtkachel in de ruime woonkeuken van hun eenvoudige maar gastvrije landhuis, ooit een boerderij. Verse groenten en fruit komen uit de moestuin en jams zijn zelfgemaakt. In hun grote tuin met zwembad, kun je op diverse plaatsen relaxen.


De indeling van de slaapplaatsen wordt in onderling overleg geregeld. Binnen zijn enkele 2-3 persoons logeerkamers met gebruik van badkamer, er is een hut op palen, een tuinhuisje en er staan een of twee ingerichte tenten in de tuin. Douche en wc zijn daar binnen handbereik en je kunt gebruik maken van de sauna. Er staat een koelkast in de keukenhoek, waar je o.a. thee/koffie kunt maken.


Er wordt dagelijks een uurtje hulp verwacht bij koken, opruimen of schoonhouden. We stellen een rooster samen, zodat iedereen weet wanneer hij/zij kan assisteren. En je mag ook helpen in de tuin, bijvoorbeeld groenten oogsten of aardbeien plukken. Voor het avondeten wordt een paar maal een Franse kokkin ingehuurd.


Ruimte en vrijheid zal ons thema zijn! De yoga en meditatie lessen worden zoveel mogelijk buiten gegeven. Bij regen kan het binnen in de grote schuur bij de open haard. Het programma en de intensiviteit van de lessen wordt aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Het definitieve programma wordt ter plekke uitgereikt. Er zal voor iedereen ruim voldoende vrije tijd zijn. Er zijn yogamatten aanwezig. De lessen zijn bij de prijs inbegrepen. Extra's zoals privésessies worden ter plaatse afgerekend. Het maximaal aantal deelnemers is 9. Indien gewenst wordt er een 2e vakantie georganiseerd.


Woensdag 24 juni 2015 ben je van harte welkom. Lhuis – hameau Le Golet ligt 900 km van de randstad. Je rijdt er langs doorgaande autowegen via Metz-Nancy regelrecht naartoe. Reis je per vliegtuig (Genève) en/of per trein (o.a. Culoz) dan is een transfer tegen km. vergoeding te regelen. Een extra auto voor de deur is handig bij uitstapjes, dus als je met de auto komt, graag! Anders zullen we er incidenteel één moeten huren. Breng je rijbewijs mee. Vervoerskosten bij uitstapjes worden uiteraard met elkaar gedeeld.


25 juni begint het 5-daagse yoga-programma, 30 juni, na het ontbijt, is het tijd voor Au Revoir!


De prijs: (inclusief zwem-, badhanddoeken en bedlinnen, koffie, thee en een glas wijn bij het diner) vanaf een eenvoudig souper op 25 juni t/m het ontbijt op 30 juni 2015 bedraagt €550,00.(Extra lunch op 24 of 30 juni kost € 15,00.) Na ontvangst van een aanbetaling van €125,00 op rekening NL30INGB0000100166 ten name van B. Brouwer en M. van Luipen en het ingevulde aanmeldingsformulier is de reservering definitief. Het resterende bedrag ad€425,00 dient uiterlijk 6 mei 2015 te zijn bijgeschreven.


Kleine lettertjes: Restitutie van de helft van het inschrijfgeld kan plaatsvinden bij annulering voor 6 mei 2015;bij annulering na 6 mei 2015 blijf je betaalplichtig voor de rest van de reissom en vindt er geen terugbetaling plaats. Check je reis(annulerings)verzekering. Bevestiging van deelname, een factuur en nadere gegevens betr. de mee te nemen bagage volgen te zijner tijd.Heb je vragen? Email naar benmaartje@gmail.comof trudematlaveer@gmail.com

Vraag om het Aanmeldingsformulier

Trude schrijft over yoga

en meer.....

(columns, boekrecensies etc.)

 

 

Vraag info, folders, huidig lesprogramma en/of inschrijfformulieren aan via trudematlaveer@gmail.com

 

 

najaarsstorm in amsterdam 2013